Ne Aramıştınız?

29 Kasım 2015 Pazar

Uygun Fiyatlı Favori Maskaram

Merhabaa :)

Bugün kendi adıma ilk kez bir ortak yazı paylaşacağım.Diğer blogger arkadaşlarımın favori maskaralarıyla ilgili görüşlerini okumak isterseniz yazımın devamında linklerini bulabilirsiniz. :)


Benim uygun fiyatlı favori maskaram ise Maybelline markasının the falsies volume express waterproof maskarası.




Başlangıçta bu nasıl maskara hiç bir işe yaramıyor diye kenara attığım uzun süre boyunca da elimin hiç gitmediği bir maskara olmuştu bu ama sonra nedense bir kere daha deneyeyim dedim.Bu süre içinde rimel biraz kurumuş.Kurumuştan kastım kıvamlanmış ve bahsettiği volume express etkisini ancak böyle alabildim.Yani siz siz olun ilk açtığınızda beğenmediğiniz bir rimeli bir süre demlendirin. :)
Fırçası kaşık gibi kıvrıma sahip ve böylece direk kirpiklerinize oturuyor.Ve tabi en önemlisi kıl fırçalı.Bazı kişiler bu konuda çok seçici olduğu için belirtmek istedim bunu da.

Sonuç olarak biraz abartıyorum gibi gelebilir ama iki üç kat titizlikle uygulanırsa hypnose dramayla ayırt edilemez oluyor benim kirpiklerimde.

Gün içinde akmıyor dökülmüyor.Zaten waterproof bir maskara olduğundan dolayı çıkartırken bile zorlanıyorsunuz.Normalde ben bütün makyajımı bebek şampuanıyla temizlerim ama bu maskara için ya bir iki kez daha gözlerimi yıkamam ya da temizleyiciyle silmem gerekiyor.
Bence tek eksisi (eksi sayılır mı onu da bilmiyorum da) bu.

Çoğu kozmetik marketlerde ve hatta bazen normal marketlerde de ulaşabileceğiniz bu ürünün normal fiyatı 20 tl civarıyken gratis indirimlerinde çok çok daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Yazımın başında bahsettiğim arkadaşlarımın yazıları için;
buraya,buraya,buraya,burayaa ve buraya tıklayabilirsiniiz :)

6 yorum:

  1. Bu rimelide merak ettim. Gratise uğrayınca bi bakacağım nasılmış diye denemek istiyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende maybelline markasinin cogu rimelini merak ediyorum ozellikle su push up i :D

      Sil
  2. Gercekten rimellerin demlenmesi gerekiyormus :)). Denenecekler sitemde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok rimelim gitmistir heralde boyle cope :(

      Sil