Ne Aramıştınız?

21 Mart 2016 Pazartesi

Rimmel London Stay Matte Pudra



Merhaba :)
Ben hariç hakkında yazmayan blogger kalmadı sanırım bu pudrayı.
Çok önceleri ünlenmişti bloggerlar arasında bu ürün ancak ben hiç ilgilenmemiştim uzun süre almayı bile aklımdan geçirmemiştim.
Geçenlerde indirimde bulduğumda denemek istedim.




Bu pudra makyaj sabitlemede kullanılan transparan bir pudra.Bu serinin transparan olmayanları da var ancak sanırım transparan olanı kadar rağbet görmüyorlar.
Ben genellikle makyaj yapmak istemediğimde kapatıcıyla kapatmam gereken yerleri kapatıp üzerine bu pudrayı geçiyorum.Ama yağlı ciltliyseniz veya ıslak bitişli fondöten bb krem kapatıcınızı matlaştırmak istiyorsanız kullanmanızı tavsiye ederim.Genel olarak bu amaçla kullanılıyor.Başarılı da.
Sadece paketi çantada taşımaya uygun değil.Çok ince plastik bir kapağı var ve çok çabuk kırılıyor.
Dışarıda da bu ürünü kullanmak istiyorsanız yanınızda taşımanızı tavsiye etmem. Pudra fırçanızı bu ürüne buladıktan sonra bir peçeteye sarabilir dışarıda da tazeleyebilirsiniz.
Kapatıcılığı olmayan sabitleyici bu pudrayı yalnızca watsonslarda bulabilirsiniz.Fiyatı indirimsiz 15 tl.İndirimle 9 tl'ye edinebilirsiniz.Bulabilirseniz. :)




3 yorum:

  1. Bende henuz denemedim essence transparan veya gosh transparani kullanmak istiyorum. Onlar tam transparan. Ama bunada sans verecegim.
    İstagram @pudrakokusublog

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aklımda gosh transparan var ama o toz formda olduğu için aynı etki olacağını sanmıyorum :) Essence'i deneyip beğenirseniz bana da söyleyin lütfen :)

      Sil
  2. Bende henuz denemedim essence transparan veya gosh transparani kullanmak istiyorum. Onlar tam transparan. Ama bunada sans verecegim.
    İstagram @pudrakokusublog

    YanıtlaSil