Ne Aramıştınız?

23 Mart 2016 Çarşamba

Pure Beauty Bulgarian Rose BB Krem


Merhaba :)
Bugün herkesin üstünde çok yazıp çizdiği,seveni kadar sevmeyeni de olan Pure Beauty'nin Bulgarian Rose BB kreminden bahsetmek istiyorum.




Ben daha önce Missha markasının bb kremlerini denemedim.Ancak bu bb krem için herkesten okuduğum yorumların ortak paydası Misshaya olan benzerliği.Bu kadar çok benzetilmesine güvenerek fiyat ve ulaşılabilirlik açısından daha avantajlı bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

Bunun dışında bu ürün ne pembe ne sarı alttonlu.Nötr hatta biraz griye kaçan bir tonu var.Ve garip bir şekilde tek renk bir ürün.Sürdüğünüzden kısa bir süre sonra cildinizle bütünleşiyor.Güzel de bütünleşiyor.Hiç kimsede sırıttığını görmedim.

Kapatıcılığı bir bb kreme göre oldukça yoğun.Yüzdeki kızarıklıkları çok güzel kapatıyor.Rengi güzel eşitliyor.Ve en önemlisi masmat kupkuru durmuyor.Doğal ıslak bir görüntüsü var.Bu yağlı ciltler için sorun olabilir tabi ama pudrayla çözülebileceğini düşünüyorum.

Yine bazı bloglarda okuduğuma göre bir kaç kişi sivilce problemi yaşamış bu üründe ama ben hiç öyle bişey yaşamadım.Çoğu kişi de yaşamamış.Ancak sivilceye meyilli bir cildiniz varsa dikkatli olmanızı tavsiye edebilirim.

Son olarak da en sevdiğim yanına değineyim.Bu ürün spf 42 içeriyor.Ekstra güneş kremi kullanmamak açısından da avantajlı bir ürün.


Yalnızca Watsons'larda satılıyor bu marka.İndirimlerle 27 tl gibi bir fiyata geliyor.Normal fiyatı da sanırım 35-40 tl arasında.

bb kremsiz
bb kremli
    Umarım rengi yansıtabilmişimdir.

2 yorum:

  1. ben de bu markanın cc kremini kullanıyorum. Ve 3 -4 kutu bitmiştir. Şimdi de bb kremini aldım spf si yüksek olduğu için yazın kullanıcam akneye yatkın cildim var umarım sorun yaşamam :) güzel ürün bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de baya beğendim cc kullanamıyorum ama bbsi güzel 😊

      Sil