Ne Aramıştınız?

14 Kasım 2015 Cumartesi

Golden Rose Round Face Brush

Merhabaa :)
Bugün Golden Rose Round Face Brush'tan bahsedeceğiz.


Yumuşacık kılları olan bir fırça bu.Çok sık kılları olmasa da likit ürünleri çok güzel yayıyor.Fırça izi sorunu çok yaşamama rağmen bu fırçada hiç yaşamadım.

Çok uzun zamandır kullanmıyorum ama bu zamana kadar hiç kıl dökmedi.Daha önce de dökmediğini duymuştum zaten.Yıkadığımda hiç bir koku sorunu yaşamadım.

Onun dışında likit ürünler fırçanın içine kadar girmiyor.Sadece en dış kısmı derin kirleniyor ama içinde hiçbir şey olmuyor.

Ve pudralarınızı daha yoğun uygulamak isterseniz bu fırçayla tampon hareketle uygularsanız daha kapatıcı bir sonuç alabilirsiniz. :)

En büyük artısıysa fiyatı.Malum bu klasta bir fırça fahiş fiyatlara satılabiliyor.Bu fiyatlarda satılan fırçalar da aynı kaliteyi yakalamıyor.Golden Rose mağazalarından 15 tl ye alabilirsiniz. :)
Fırçalara çok fazla para vermek istemiyorsanız veya makyaja yeni başladıysanız mutlaka alın derim. :)






2 yorum:

  1. ben de fırçalara neden çok para veriyor bazı arkadaşlarım bir tülü anlamıyorum bu arada instagram kullanıyorsanız bir çekiliş başlattım sizi de beklerim :D
    https://www.instagram.com/kozmetikpsikolojisi/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tabi ki farkları var ve uzun ömürlü oldukları için o paralar gözden çıkartılabiliyor ama ben de tercih etmiyorum :) Teşekkür ederim :)

      Sil