Ne Aramıştınız?

2 Kasım 2015 Pazartesi

Bobbi Brown | Luminous Moisturizing Treatment Fondöten

Merhabaa :)
Bugün Bobbi Brown markasının Luminous Moisturizing Treatment Fondöteninden bahsedeceğim.
Öncelikle markanın sahibi Bobbi Brown hanımefendinin bir amacı var ki yüzümüzde makyaj bile olsa makyajlı gözükmemek.Fondöten sürdüğünüzde fondöten kendini belli ediyorsa bunu başarılı bir makyaj saymıyor.Bu açıkçası benim markaya olan ilgimi arttırdı.



Ürüne gelirsek;
İlk olarak söylemeliyim ki ürün kapatıcılık vaad etmiyor.Sağlıkla ışıldayan bir cilt ve hassas ciltleri yatıştırma gibi bir vaadi var.Ben de cildimin bunlara ihtiyaç duyduğu bir zaman bu fondöteni almıştım.Sudan hallice kıvamı olan bu ürün gerçekten de kapatıcılığı olmayan bir ürün ama kuru ciltlerin ihtiyacı olan fondöten sürdükten sonraki kabuklu görünüm oluşmaması için bire bir.Kapatıcılığı arttırılmak istenirse yapısını değiştirmeyecek kadar az kapatıcı bir fondötenle karıştırılıp bir taşla iki kuş vurulabilir.

İçindeki yağ dolayısıyla yağlı ciltlerin hiç sevmeyeceği bir ürün.
Normal ciltler bile pudrasız çok rahat kullanamaz diye düşünüyorum.

Dolayısıyla siz siz olun kapatıcı bir fondöten arıyorsanız bunu almayın.Siz siz olun koku hassasiyetiniz varsa bu üründen uzak durun çünkü kokusu berbat.

Bu arada bobbi brown sitesinde ve boyner gibi sitelerde satıştan kalkmış olmasına rağmen bu yazıyı yazmak istedim çünkü gerçekten kuru ciltlerin sevebileceği güzel bir fondöten.Diyeceksiniz ki bulamayacağımız şeyi nasıl seveceğiz?Sitelerden kalkmış olsa da satışının yapıldığı yerlerin var olduğunu bildiğimden yazdım biraz da.Yurtdışı sitelerinde veya Türkiye'de hala bulabileceğiniz yerler var.

Satış fiyatı 120 tl idi sitelerde bulunabilirken.Baktığım yurt dışı sitelerde de ortalama 30$ fiyatı vardı.

Yazım dağınık olduysa ve anlaşılamadıysam özür dilerim,biraz dalgınım.
İyi akşamlar.

2 yorum:

  1. Zaten biri bize çok güzel görünüyorsun derse 'iltifat', makyajın çok güzel olmuş derse 'hakaret' ediyor anlamına gelmeliymiş :)

    YanıtlaSil