Ne Aramıştınız?

17 Ekim 2015 Cumartesi

The Balm | Voyage vol II Palet İncelemesi

Merhabaa :)


Bugün the balm voyage vol II paleti inceleyelim istedim.Böyle kompleks ürünler taşıma açısından da renk uyumları açısından da iş kolaylaştırıyor.The balma ait bir özellik olarak altta makyaj formülleri yazılı.
Bu palette 9 far,1 aydınlatıcı pudra,1 bronzer pudra,2 pudra allık,2 de krem allık veya ruj olarak kullanılabilecek krem ürün bulunuyor.Krem ürünler tozu kendine yapıştırdığından ayrı küçük kapağının olması çok kullanışlı.Aydınlatıcı ve bronzerlar hemen herkesin kullanabileceği tonlarda.Bronzer teninize uymuyorsa far olarak da kullanılabilir tabii.
Farların detaylarına gelirsek tozuttuklarını düşünmüyorum.Daha doğrusu tozutma probleminin farı alışla ilgili olduğunu düşünüyorum.Pigmentleri gayet yerinde.Bazsız kalıcılığı güzel ama çizgilere toplanıyor malesef.Renkleri günlük kullanıma uygun olduğu gibi daha yoğun makyajlara da elverişli bir palet.Tabi far renkleri bi nude tude kadar kullanışlı değil onu da belirtmek isterim.
The balm markasını gratislerde bulabilirsiniz. Bu paletin fiyatı ise normal zamanlarda 80 tl ancak gratis bayram,yılbaşı,vs. günlerde %50ye varan indirimlere girdiğinde bu palete göre uygun bir fiyata elde edebilirsiniz.
Iyi akşamlaar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder