Ne Aramıştınız?

27 Ekim 2015 Salı

The Balm | Nude Tude Far Paleti

Merhaba :)
Bugün ünlü mü ünlü güzel mi güzel kullanışlı mı kullanışlı bir far paletiyle beraberiz.
Benim blogumda bu yazıyı okuyorsanız çok büyük olasılıkla bu palete zaten bir şekilde aşinasınızdır.Ama bir kez de ben yazayım dedim.Çünkü her gün kullandığım bayıldığım nispeten uygun fiyatlı bir ürün.







Yapısına gelirsek farlar yumuşacıklar.Bu nedenle tozutmaya müsaitler ama daha önce de söylediğim gibi bu tozutmanın fırçaya nasıl almaya çalıştığımızla ilgili olduğunu düşünüyorum.Onun dışında çok güzel karışıyorlar ve birbirleriyle bütünleşiyorlar.Renkleri birbirleriyle çok uyumlu olduğu için tek paletle bütün göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.Hemde eyeliner'ıyla beraber.Çünkü bu paletteki serious rengi ıslatıldığında çok güzel eyeliner olmasıyla ünlü.Bu nedenle tek bir palet alayım gündüzüyle gecesiyle her türlü makyajda yanımda olsun diyorsanız biçilmiş kaftan.



Ancak şöyle bir problemi var ki baz kullanılmadığında ve uzun saatler gözünüzde kalsın istediğinizde çizgilere dolma problemiyle uğraşabilirsiniz.Kalıcılığı başarılı bir ürün olduğu için basit bir göz bazıyla veya kapatıcı üstüne pudra uyguladığınızda çizgilere dolma yapmadan uzun saatler gözünüzde kalabilir.
Bu far paletini gratislerden bulabilirsiniz.Fiyatı indirimsiz haliyle 89 tl iken gratisin indirimleriyle çok daha uygun fiyata almanız mümkün.Unutmayın ki the balm markası garip bir şekilde Türkiye'de çoğu ülkeye göre hatta Amerika'ya göre bile daha uygun fiyatlı.Bu nedenle indirimli haliyle alırsanız güzel kalitede uygun fiyata tüm ihtiyacınızı görecek bir palete sahip olmuş olursunuz. :)
Renklere tek tek değinmeyecek olsam da sultry renginin harika bir geçiş rengi olduğunu söyleyebilirim.Zorda olduğum zamanlarda minimal kontür işlemi yapmışlığım dahi oldu bu renkle.Bitmek üzere olmasından ne kadar sevdiğim zaten belli. :)
Onun dışında bir rujla çok renk oluşturmada (rujlarımızın rengini değiştirelim postunda) kullandığım palet de buydu.O yazıma göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder