Ne Aramıştınız?

26 Nisan 2017 Çarşamba

Wet'n Wild Comfort Zone Far Paleti


Merhaba
Bugün almakta baya geç kaldığım,başka bir rengini aldıktan sonra bu rengini de almaktan çekindiğim bir paleti paylaşmak istiyorum sizinle.
Mutlaka uygun fiyatlı far paleti önerisi yazılarında bu palete denk gelmişsinizdir.

Gerçekten fiyat olarak oldukça uygun sayılabilecek bir palet.
Kullanışlılığına ise şimdi geçelim.

Palet 8 ışıltılı renk far barındırıyor.
Farların genel anlamda kalıcılıkları ortalama düzeyde ama bazla rahatlıkla artırabilirsiniz.
Dökülme sorunları malesef ki var ama çok daha pahalı markaların ürünlerinde de görülebilen bir durum olduğu için göz ardı edebiliriz diye düşünüyorum.
Renk seçenekleri içinde aşağıda gördüğünüz gibi herkesin kullanabileceği günlük ve orjinal renkler barındırmasının yanında benim çok sık kullanmayacağım iki üç renk de mevcut.
Dolayısıyla aldığınızda sekiz rengi de her makyajınızda kullanırsınız öyle iyi böyle güzel diyemem.
Onun dışında her rengin de yapısı farklı.
Tek tek inceleyelim.

Wet'n Wild Comfort Zone - Sol Dörtlü

Sol dörtlüyle başlayalım.
1.En üstte gördüğünüz renk kaş altınıza,göz kapağınıza,göz pınarlarınıza ve belki makyajınıza bağlı olarak aydınlatıcı olarak bile kullanabileceğiniz bir renk.Yapısı aşırı yumuşak -öyle ki parmağınızla almaya kalktığınızda eliniz fara gömülüyor gibi oluyor- ve pigmentasyonu oldukça başarılı.İçindeki ışıltılar ise asla sim gibi durmuyor.
2.İkinci renk ise Mac markasının All That Glitters farına muadil olarak gösterilen hafif şeftali hafif pembe çok güzel ışıltılı bir renk.Günlük olarak en sık kullanacağınız renk olduğuna eminim.Yapısı için de üstündeki renk ile ilgili söylediklerimin aynısını söyleyebilirim.
3.Üçüncü renk de çok güzel bir sütlü kahve.Elimde benzer renkler bulunduğu için ve o paleti bitirmek istediğim için genellikle bu palettekine elim gitmiyor ama o biter bitmez bununla yoluma devam edeceğim.Yapısı diğer iki renk kadar yumuşak değil bu defa ve sim görüntüsünü çok az da olsa veriyor.
4.En alttaki renk ise palette kızıl bordo gözüküyor ama ne kolumda ne de göz kapağımda paletteki rengi görmüyorum ben.Ayrıca sim görüntüsü bu farda bariz belli ve pigmentasyonunun ve yumuşaklığınıın ilk iki farla alakası bile yok diyebilirim.Bu palette en az,belki de hiç elimin gitmeyeceği renklerden bu.

Wet'n Wild Comfort Zone - Sağ Dörtlü

Gelelim sağ dörtlüye.
1.İlk far palette soğuk bir gri gibi gözüken ama aslında birazcık grilik barındıran bir şampanya rengi.
Ben denemeden önce bu farı kullanmayacağımı sevmeyeceğimi düşünüyordum ama elim çok sık gidiyor.Hem rengini hem yapısını aşırı beğeniyorum.Yumuşak bir yapısı ve simsiz bir ışıltısı var.
2.İkinci renk ben dahil çoğumuzun günlük olarak sık kullanmayı tercih etmeyeceği bir renk.Açıkçası ben de kolumun üzerinde denemek haricinde kullanmadım.O yüzden uzun vadeli kullanım için yorum yapamayacağım ama sürerken hissettiğim kadarıyla ilk farlardan biraz daha sert yapıda ve pigmentasyonu çok iyi değil.
3.Üçüncü renk de tıpkı sol taraftaki son renk gibi.Simleri var,pigmentasyonu zayıf ve aşırı kuru.Hem rengi hem yapısı dolayısıyla bu renk de benim elimin gittiği renklerden değil malesef.
4.Gelelim bu paletin yıldızına.Yani son renge.Palet Mac Club isimli fara muadil gösterilen bu farla ünlü oldu.Diğer her rengin başka bir Mac fara muadil olduğu söyleniyor hatta ama sanırım en bilineni bu.Benim de şahsen bu paleti alma sebebim bu far.
Rengindeki duochrome yapıyı size fotoğrafla gösteremedim ama yeşil-mavi ve kızıl yansımaları olan ışığa göre renk değiştiren bir renk.Yapısı biraz kuru ve malesef pigmentasyonu da kolumda gördüğünüz kadar iyi değil.
O opaklığı sağlamak için normalde altına kahverengi bir baz uygulayıp kullanırken burada baya üzerinden geçerek rengi elde ettim.
Yine de rengindeki orjinallik yüzünden almaya değeceğini düşünüyorum.

Eğer uygun fiyatlı günlük kullanabileceğiniz bir palet arıyorsanız özellikle indirim dönemlerinde kaçırmamanızı öneririm.
Ama yukarıda da bahsettiğim gibi malesef günlük makyajınızın tamamını yapabileceğiniz mat farlar da içeren paletler gibi değil.
Umarım keyifli ve faydalı bir yazı olmuştur.
Başka yazılarda görüşmek üzere :)

1 yorum:

  1. bu palet benim de çok hoşuma gidiyor ama elimde çok fazla far paleti var maalesef :(

    YanıtlaSil