Ne Aramıştınız?

20 Eylül 2016 Salı

Eklips Metal Seri Kontür Fırçası

Merhaba

Bugün de eklips markasının yeni serisinden kontür fırçasını yazmak istiyorum.

Eklips Metal Kontür Fırçası
Fırça çoğu kontür fırçası gibi düz yapılı ancak diğerleri kadar küt bir kesimi yok çok hafif bir bombe oluşturuyor.Ve Real Techniques olsun başka markaların kontür fırçaları olsun daha küt ve zayıfken bu fırça birazcık şişman.
Ve aşırı tok bir yapısı var.

Ürüne hafifçe değdirdiğinizde rahatça fırçaya geliyor ne kadar fırçanın ucu kararmasa da aldanıp ürüne bulamayın.Onun dışında elmacık kemiklerinin altına ürünü çizgi halinde sürmek için de gayet başarılı.Ancak o çizgi halinde sürülen ürünü yukarı doğru dağıtmakta o kadar başarılı değil.Genellikle altına da açık renkli pudrayı üç köşeli fırçayla altına sürdükten sonra ikisini birden bir pudra fırçasıyla harmanlıyorum.

Bir dezavantajı daha var ki burun gibi daha ince yerlere kontür uygulamak bu fırçayla biraz zor.Daha küt ve zayıf yapıdaki fırçalar daha iyi sonuç verebilir.



Ama yine de böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa kesinlikle almaya değer.Burun kontürünüzü far fırçanızla yapabileceğiniz gibi yukarı doğru kontür çizginizi dağıtmak için biraz fazla zaman harcayarak bu sorunları çözebilirsiniz.

Temizlenmesi konusuna gelirsek ben sıvı sabunla gayet rahat temizliyorum.Sadece tok bir yapısı olduğu için köpüğü arıtması biraz zaman alıyor.

Fiyatını ise tam hatırlamamakla beraber 20 lira civarında olduğunu söyleyebilirim.

Metal seriden üç yüzlü fondöten fırçasıyla ilgili yazımı okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.Ve aralarında kullandıklarınız veya merak ettikleriniz varsa yorum bırakabilirsiniz.