Ne Aramıştınız?

23 Eylül 2016 Cuma

Avon Ultra Color Mocha Latte Far Paleti

Merhaba

Bir süre önce instagram hesabımda kısacık bir yazıyla bahsetmiş olduğum bu far paletinden burada da bahsetmek istiyorum bugün.


İçinde herkesin günlük olarak severek kullanacağı tonları barındıran bir palet bu.
Renklerin rakamlarla belirtilmiş olması paletin arkasında neyin nereye uygulanması gerektiğini bir görselle açıklamak için.

1 ile başlarsak hafif sedefli ancak ışıltılı diyemeyeceğim kemik rengi bir far.Diğer farların altına baz olarak kullanılabileceği gibi kaş altına da rahatlıkla kullanılabilir.Ya da göz makyajınızdaki aydınlık gözükmesini istediğiniz yere sürebilirsiniz.

2 ise hafif küllü bir açık kahverengi tonu ve ışıltısız.Kumral kişiler böyle tonlarla kaşlarını doldurabilir veya herkes için güzel bir katlanma bölgesi geçiş rengi olabilir.

3 güzel bir bronz tonu.Göz kapağınızın iç köşesine veya isterseniz tümüne rahatlıkla uygulayabileceğiniz bir ton ancak rengini tamamen verebilmesi için ıslak kullanmanızı tavsiye ederim.

4 ise birçok amaçla kullanabileceğiniz güzel bir koyu kahverengi tonu.Göz kapağınızın dış köşesine gölge vermek için veya kirpik dibinizi belirginleştirmek için kullanabilirsiniz.Yine kaş renginize uygunluğuna bağlı olarak tek başına veya 2 numaralı renkle karıştırarak kaş farı olarak kullanabilirsiniz.

Yapısına gelirsek kullandığım daha güzel farlar olmakla beraber bu farların yapılarına da kötü diyemem.
Pigmentasyon konusunda da değişkenlik gösteriyorlar.1,2 oldukça iyiyken;3 için ıslak bir fırça kullanmanız gerekebilir.4 numarayı ise bir iki defa tekrarlamanız gerekebilir.
Kalıcılığı ise günlük olarak güzel.

Son olarak fiyatı eylül 2016 katalogunda 35 lira ancak genellikle 18 lira gibi indirimli bir fiyatla bulabiliyorsunuz.Takip etmenizi tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder