Ne Aramıştınız?

9 Eylül 2016 Cuma

Favori Rujlarım

Merhaba

Bugün sizlerle yaz kış ayırt etmeksizin çok severek kullandığım 5 favori rujumu dudaktaki duruşlarıyla paylaşmak istiyorum.

Wet'n Wild Sand Storm


Wet'n wild rujların megalast serisinden hatrı sayılır bir koleksiyonum var diyebilirim.Aralarında birçok güzel renk var.Çoğunu severek kullanıyorum.Ama aralarından elimin en sık gittiği,ne süreceğimi bilemediğim an sürdüğüm ruj Sand Storm rengi.Herkese yakışacak bir ton olduğunu düşünüyorum.Hafif turunculukla beraber kahvelik barındıran bir nude ruj diyebilirim.
Daha önce wet'n wild rujlarla ilgili 3 yazılık bir seri oluşturmuştum.
Okumak isterseniz nudelar,pembeler,kırmızılar olarak linklerini bırakayım.Siz de bu ruja bir şans verin. :)

Maybelline Velvet Beige



Normal şartlarda çok tercih etmediğim tonlarda aslında bu ruj.Ama yapısı itibariyle çok kurtarıcı diyebilirim.Yani mat olsaydı muhtemelen elimi sürmezdim bu ruja ama yapısı inanılmaz kremsi.Rengi de her türlü göz makyajına,her türlü ten rengine yakışıyor.Bu ruja da bakmanızı öneririm.

Golden Rose Kalem Ruj 19 Numara



Bu kalemler çıktığı günden beri herkesin dilinde,dudağında resmen.Ben de birkaç rengini deneme fırsatı buldum.Ve uzun süre elimden düşüremediğim rengi 19 numarası oldu.Başka başka numaralar çok popüler oldu ben bu rengin onların gölgesinde kaldığını düşünüyorum.Mor tonu baskın olan çok güzel,kremsi bir kalem ruj.Bu ruja da bulabilirseniz bakmanızı tavsiye ederim.
Elimde olan diğer renklere de bakmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

The Balm Meet Matte Hughes Trustworthy



Bu ruju alalı çok olmadı ama yapısına elimdeki diğer renklerden ötürü aşinayım.Dolayısıyla favorim diyebilmem için sadece rengine bayılmam yetti.Eğer ilk başta bu renk gelmiş olsaydı sanırım diğer renklere bakmazdım bile.Kullanımı yapısı gereği kremsi rujlardan biraz daha zor olsa da uzun süredir aradığım tonu buldum.
Kahve tonunun ağır bastığı ama kiremitlik de barındıran güzel bir ton.
Yine herkese yakışacak bir renk olduğunu düşünüyorum.
Kullandığım diğer renklerle ilgili yazımı okumak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Mac Chili



Herkeste farklı farklı duran ama yakışmayanı görmediğim,bende istediğim gibi durmasa da yine de çok severek kullandığım bir ruj.Almaya değer mi,fiyatını hakediyor mu orası tartışılır ancak ayırabileceğiniz bir bütçe varsa Mac'ten bakmanızı önerebileceğim bir renk diyebilirim.
Yalnızca internette gördüğünüz uygulamalara bakarak almamanızı öneririm.Mutlaka deneyin sonradan pişman olmayın.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur.Sizin favori rujlarınız neler yorum olarak bırakabilirsiniz. :)

4 yorum:

  1. Benim rengini en sevdiğim rujum Nyx'in likit rujlarının 08 numarası ancak rujun yapısı beni mahvediyor hatta rujumu tazelediğimde kalıp gibi duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa creamy matte serisi değil sanırım lingerie serisi öyle diye duymuştum :/

      Sil
  2. Mac'den bir ruj alacak olursam birtanesi chili olurdu :) sana da cok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim :) ben de yine bir ruj alacak olsam chili olurdu valla :)

      Sil