Ne Aramıştınız?

12 Haziran 2016 Pazar

Wet'n Wild Rular | Nude'lar

Merhaba

Daha önce instagramda elimde olan Wet'n Wild rujların dudakta duruşlarıyla beraber yazısını yazacağımı söylemiştim bugün de o yazılardan biriyle başlayayım dedim.

Elimdeki 15 tane ruju 3 tane 5'li grup olarak ayırdım.Nude'lar,pembeler ve kırmızılar olmak üzere.
Bugün ilk 5'li olan nude renklerle başlıyorum.
Öncelikle defalarca kez bahsettiğim üzere wet'n wild rujların yapısının harika olduğunu söylemek istiyorum.Ancak fotoğraf çekmek için üst üste sürdüğümde farkettimki her rengin yapısı aynı değil.Kimi daha sertken kimisi daha kremsi sürülüyor.Ama tabi çok bariz bir durum değil bu.

Onun dışında 10.90 tl fiyatlarıyla herkesin gönlünü fethetmiş durumda.Kapağına rağmen!

Gelelim renklere;

Just Peachy:
Kullanması benim için inanılmaz zor rengi itibariyle.Tam anlamıyla soluk bir somon rengi diyebilirim.Dudaklarınız pigmentsizse ve teniniz bembeyazsa yakışabilir,belki başkalarına çok da yakışıyordur ancak ben bir kez bile tek başına sürüp dışarı çıkmadım bu ruju.Burada ise gösterebilmek adına başka renkle karıştırmadım.İlk sürdüğüm ruj olmasına rağmen dudağımla bütünleşmediğini fotoğrafta görebilirsiniz.
Wet'n Wild - Just Peachy
 Bare it all:
Uzunca bir süre mac markasının kinda sexy adlı rujuna muadil olarak okuduğumuz bu ruj gerçekten smokey eye gibi iddialı ve koyu göz makyajlarına çok yakışacak bir renk.Daha bej ağırlıklı,şeftalilik ve hafif pembelik içeren nude olarak tanımlayabilirim.Ancak kinda sexyde olduğu gibi her ten rengine her dudak rengine yakışacağını düşünmüyorum.Çok çiğ,çok turuncu,çok açık durabilir ve sevmeyebilirsiniz.Denemenizi öneririm almadan evvel.

Wet'n Wild - Bare it all
Sand Storm:
Bütün seri içinde en çok beğendiğim en sık kullandığım,kullandığımda mutlaka rengi sorulan ve dudak rengim  itibariyle belki de bende en doğal duran nude rujun Sand Storm olduğunu söyleyebilirim.Rengi bare it all rengine göre daha fazla turunculuk ve kahvelik içeriyor.Ancak kahverengi tonu sıcak ve grimsi durmuyor.Mutlaka bakmanızı önereceğim renklerden biri budur.Her ten rengi için de banko olduğunu düşünüyorum.


Wet'n Wild - Sand Storm

In The Flesh:
Ben pembe ağırlıklı rujlardan hiç hoşlanmıyor(d)um.Pembe alttonlu nude rujlardan bile hoşlanmıyordum.Ancak bu ruj benim bu konuda fikrimi değiştirdi diyebilirim.Çok hafif ve dozunda bir pembelik içeriyor diyebilirim.Pembelikle beraber bejlik de yoğun sanırım bu nedenle kullanabiliyorum.Ve sanırım pembe alttonlu nude rujlar konusunda benim için istisna olabilir.Önerebileceğim ikinci renk kesinlikle budur.Her türlü ten rengine yakışacağına eminim.


Wet'n Wild - In The Flesh

Mocha-licious:
Daha önce blogumda başka bir rujla beraber yazısını yazmıştım ancak dudakta duruşunu gösterememiştim.Renge gelirsek bu renk grimsi bir kahve ağırlıklı nude diyebilirim.Çok yoğun üst üste uygularsanız nude duracağını sanmıyorum ama hafif sürerseniz muhteşem ötesi bir renk diyebilirim.Çoğu markada olmayan nadir renklerden bana kalırsa.Ve her türlü makyajla uyum sağlayabileceğini düşünüyorum.Kuyruklu eyeliner'la birlikte,kahve smokey eye makyajıyla,bronz makyajlarla,sadece rimel sürüp yoğun şekilde bu ruju uygulayarak...Benim en severek kullandığım rujlardan biri.Denk gelirseniz bakmanızı öneririm.

Wet'n Wild - Mochalicious

Son olarak belirtmek isterimki renkler cihazınızın renkleri nasıl gösterdiğine bağlı olarak değişir.Bu fotoğraflara ya da başka herhangi bir fotoğrafa bakarak renkler konusunda kesin fikir sahibi olmanız mümkün değil.Sadece ruj değil her üründe ışık,çekim,cihaz renkleri etkilediğinden gözünüz kapalı renkleri görmeden alışveriş yapmayın.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. :)

3 yorum:

  1. bare it all, sand storm ve mochalicious u çok severek kullanıyorum ama hepsinin de kapağı kırıldı maalesef :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapakları konusunda kinim çok büyük.Aldığım gün rujumu berbat etti sağolsun ama yine de rujlar güzel diye katlanıyoruz :)

      Sil
    2. Kapakları konusunda kinim çok büyük.Aldığım gün rujumu berbat etti sağolsun ama yine de rujlar güzel diye katlanıyoruz :)

      Sil